REFERANSER

Klubbportalen samarbeider med idrettsklubber på alle nivåer. På disse sidene presenterer vi noen av de mest profilerte og største klubbene vi samarbeider med akkurat nå. 


 

  LILLESTRØM SPORTSKLUBB - Tippeligaen
LSK spiller som kjent i Tippeligaen og Klubbportalen er stolt utstyrsponsor til klubben. LSK er en bauta innen norsk toppfotball og er et av de lagene som har spilt lengst i Tippeligaen uten nedrykk. Partene samarbeider også vedrørende butikk og utvikling av denne.

Se klubbens nettside

 


 

  KOLBOTN IL - Toppserien
Kolbotn IL er en av Norges aller største klubber, med Kolbotn IL Kvinner helt i toppen innen kvinnefotball. Kolbotn Il Kvinner har flere seire i Toppserien samt vunnet cupen. Klubben er et fleridrettslag med mange idretter og klubben jobber med spennende prosjekter for idretten i området.

Se klubbens nettside


 


 

  FOLLO HÅNDBALLKLUBB - Postenligaen
FHK herrer er et Postenligaen-lag, men besøker også 1. divisjon. Klubben ble nr. 2 i Cupfinalen 2010 og viser muskler tross for kort fartstid i toppserien. FHK er Klubbportalens spydspiss innen håndball og det samarbeides rundt flere aktiviteter i regionen.

Se klubbens nettside

 


 

  NOTODDEN FOTBALLKLUBB - 2. divisjon
NFK er en toppklubb som satser, men som de siste sesongene har fått en ganske betydelig bredde etter hvert. Klubben har målsetting om fast spill i Obos, men vipper mellom Obos og 2. divisjon. Arrangerer Legea Elitecup og er en viktig klubb for området.

Se klubbens nettside

 


 

  FRAM LARVIK FOTBALL - 2. divisjon
FF har en stolt historikk som landets eldste fotballklubb. I moderne tid har klubben har spilt i 2. divisjon siden 2009-sesongen og har de siste seongene ligget helt i toppen. Klubben har som mål å rykke opp til Obosligaen og utvikler selv fremtidens spillere, som kan ta Larvik-fotballen til nye høyder.

Se klubbens nettside


 


 

  FK TØNSBERG - 2. divisjon
FK Tønsberg er en eliteklubb og toppklubben i Tønsberg-regionen. Klubben har ambisjoner og er et samlings-punkt for lokale talenter som ønsker å satse. FKT kan tilby topp fasiliteter med nyåpnet innendørs fotballhall, som vil gi gode vilkår året rundt for videre spiller utvikling i Tønsberg-området.

Se klubbens nettside