Sublimasjonstrykk

Drakt med sublimasjonstrykk

Sublimasjon er navnet på en trykkemetode hvor påføringen av logoer til klubben og sponsorer presses inn i selve materialet på drakten. Denne trykkemetoden gjør at du enkelt kan bestemme farger, design og hvor mange logotrykk som skal trykkes (nummer trykkes ikke). Vi gjør jobben, du trenger bare å bestemme hva du ønsker.

Fordeler ved sublimasjonstrykk:

  • Når trykken er en del av selve materialet på drakten, vil trykken være like fin og vare like lenge som selve drakten.
  • Tradisjonell transfer- eller silketrykk forvitrer over tid og ved mange påføringer kan drakten når den blir våt eller svett, føles tung.
  • Mange klubber har store budsjett på trykking, siden det ofte er snakk om mange drakter og mange logoer per drakt. Det koster ikke ekstra å påføre de logoene/sponsorene en ønsker ifm sublimasjonstrykk. Så selv om sublimert drakt er noe dyrere grunnet trykkemetode, så er det ved mange trykk penger å spare på sublimasjon.

Egen drakt-design

Ved bruk av sublimasjonstrykk designer vi drakten sammen med klubben. Det betyr at klubben kan få den fargekombinasjonen og designen som ønskes. Videre sørger vi for å påføre alle logoer som klubben har behov for. Drakten leveres deretter ferdig med all trykken og klar til bruk!

  • Fleksibelt, mindre arbeid og enkelt for klubben.
  • Ikke krav til minimumsantall på bestilling av drakter, men vi sier allikevel at antallet bør starte på rundt 50 drakter.
  • Kort produksjonstid hvor standard er 4-6 uker. Kan ta kortere/lengre tid på et par uker avhengig av sesongkapasitet.

 Ta kontakt på mail@klubbportalen.no for mer informasjon eller et tilbud på sublimert drakt!